Nästa destination: Malmö

Samtidigt som Stockholms kulturfestival pågår så drog Malmöfestivalen igång idag kl. 11 med strålande sol. Tullverket står här tillsammans med Polisen med budskapet ”Vi samverkar för ett säkrare samhälle”. Vårt tält bemannas av medarbetare och hundar från Brottsbekämpningen, Effektiv handel och Kommunikationsavdelningen.

Malmöfestivalen håller på i en vecka och avslutas fredag 24/8. Vårt tält finns på Davidhallsbron vid Södertull. Kom och hälsa på!

Jesper Liedholm från Kommunikationsavdelningen förbereder med ballonger för de yngsta besökarna.

Det gemensamma budskapet – ett säkrare samhälle. Vi hoppas att frågan på den här roll up:en ska leda till många diskussioner med besökare om vad vi gör och vad de kan göra för att få ett säkrare samhälle.

Besökarna har redan börjat komma till vårt tält.