Tack och hej – leverpastej!

Nu närmar vi oss slutet på årets hundmässa där nästan alla frågor vi har fått har handlat om våra narkotikasökhundar och om hur det är att arbeta i Tullverket.

image

Frida Storensen, jag (Sofia Hellqvist), Adam Hübinette, Margareth Nilsson och Hunters Gul Fetknopp Frans (a k a Frasse) – tackar för oss och önskar dig en god jul och ett gott nytt år!

Hej då!

Frasse

image

Frasse är två år gammal och är just nu under utbildning. Han kommer tillsammans med Frida att certifiera sig i januari om allt går som det ska, och då bli fullfjädrad narkotikasökhund i Tullverket.

image

Frasse tycker han har kommit till himmelriket – klappar och uppmärksamhet i överflöd.

Lycka till Frida och Frasse!

Våran hemlighet

Jag fick en förfrågan idag om Tullverket kunde, och ville, vara med och spela in en podcast härifrån hundmässan. De tyckte vårt arbete med hundar är så intressant och viktigt att de gärna ville att vi kom och berättade om vår verksamhet en stund.

Imorgon kommer hundsamordnaren i Stockholm, Adam Hübinette, hit och jag tänkte fråga honom om han vill ställa upp på en intervju. Men säg inget till honom än – det får bli en överraskning. 🙂 Det får vara våran hemlighet så länge.

image

Att bli fotograferad, intervjuad och vara en del av ett skolarbete är ingen ovanlighet här på hundmässan. Här blev Sanna Häll både fotad och intervjuad.

Nu säger vi tack för idag och på återseende imorgon!

Klart slut – varulvstjut!