Våran hemlighet

Jag fick en förfrågan idag om Tullverket kunde, och ville, vara med och spela in en podcast härifrån hundmässan. De tyckte vårt arbete med hundar är så intressant och viktigt att de gärna ville att vi kom och berättade om vår verksamhet en stund.

Imorgon kommer hundsamordnaren i Stockholm, Adam Hübinette, hit och jag tänkte fråga honom om han vill ställa upp på en intervju. Men säg inget till honom än – det får bli en överraskning. 🙂 Det får vara våran hemlighet så länge.

image

Att bli fotograferad, intervjuad och vara en del av ett skolarbete är ingen ovanlighet här på hundmässan. Här blev Sanna Häll både fotad och intervjuad.

Nu säger vi tack för idag och på återseende imorgon!

Klart slut – varulvstjut!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *